gizmo5418 napisał(a):
- rewizja firmware octopusa / ATBcanshield nie została zmieniona na wyższą w nowszym firmware. Nie można odróżnić jaką wersję FW posiadamy zainstalowaną.
Wersje firmware i programu na PC nie muszą iść w parze
gizmo5418 napisał(a):
- od kilku wersji CANshark-a świeci koci przycisk button6, który nie ma zadnej funkcji:
POPRAWIONE
gizmo5418 napisał(a):
- Gdy okno CANshark-a przeniesiemy na drugi monitor i go tam zamkniemy, po dopięciu drugiego monitora i ponownym uruchomieniu CANshark, okno otwiera się w niewidocznej części pulpitu
Już można przy uruchamianiu aplikacji trzymać wciśnięty przycisk SHIFT - dzięki czemu główne okno aplikacji powinno się pokazać na środku głównego monitora
gizmo5418 napisał(a):
- Zdarza się, że paski narzędziowe górnej belki ( można je przesuwać w/g. swoich preferencji ) zmieniają swoją kolejność po ponownym uruchomieniu CANshark-a. Jest to widoczne we współpracy z ATBcanshield, gdzie pasek kanału drugiego jest ukrywany po nawiązaniu połączenia z ATBcanshield.
Z tym jeszcze walczę - mnie też to wkurza

- więc tu proszę jeszcze o cierpliwość
gizmo5418 napisał(a):
- Znikający duży banner rozdzielający górną belkę narzędziową i zakładki z oknami po przełączeniu na inną zakładkę. Ten efekt jest chyba od pierwszej publicznie udostępnionej wersji CANshark-a
Z banerem jest teraz tak - że tylko przy starcie się pojawia a po przełączeniu jakiejkolwiek zakładki znika już na amen do ponownego odpalenia aplikacji, więc to już nie powinno przeszkadzać
------------------------ [ Dodano po: kilkunastu sekundach ]spairo napisał(a):
- a mi update robi się bez tych procentów, czyli szybciej (tylko czy ten update się robi ?)
już działa
www.youtube.com/mirekk36 ]