dark113 napisał(a):
Witam ja mam trochę inny problem
Inny problem to znaczy jaki? No sorki ale ten post jest (bez urazy KOMPLETNIE BEZ SENSU) ... ale już wyjaśniam na spokojnie dlaczego.
PO PIERWSZE - wątek dotyczy tego jak należy podchodzić w prawidłowy sposób do zapisu/odczytu EEPROM w prockach AVR
PO DRUGIE - ty dopisujesz się na zasadzie wykopalisk archaicznych do wątku w którym nie ma problemu - tylko pokazane jest jak należy działać, tymczasem wymyślasz jakiś problem - nie zadawszy sobie MINIMUM wysiłku aby obejrzeć poradnik jak należy do tego podejść
PO TRZECIE - robisz wszystko CAŁKOWICIE ODWROTNIE niż wyjaśniam w poradniku i co? Piszesz, że masz inny problem ? Inny w porównaniu do czego ? ... No proszę pomyśl chwilę
Proponuję ci dwa rozwiązania.
PIERWSZE - obejrzyj jednak poradnik o którym mowa w pierwszym wątku poradnika i naucz się jak należy do tego podejść
DRUGIE - załóż całkiem oddzielny wątek na forum ze swoim dziwnym problemem ale OPISZ GO DOKŁADNIE - zamiast pisać, że "masz podobny" bo nawet nie wiadomo do czego podobny .... I zrozum, że forum działa w ten sposób - że tworzy się nowe wątki a nie wciąż dopisuje się do jednego starego wątku - toż to byłby znowu nonsens. Chciałbyś czytać jakieś forum w którym jest jeden GLOBALNY wątek i wszyscy się do niego dopisują na końcu ?
www.youtube.com/mirekk36 ]