Ja oczywiscie wiem ze działaja bo gdyby tak nie bylo to juz dawno by juz bylo wszystko poprawione
Biblioteka wymaga jakiegos wiekszego ustawiwnia oprocz wystawienia na RW - 1 lub 0 ? Plus dodatkowo podswietlenei na lcd na odpowiednim pinie stan wysoki ? Bo ja tak mam ze na RW == 1 w bibliotece i w mainie wszystkie piny sa jako wyjscia na stanie wysokim w mainie jak w oryginale dolaczanym do BB . Zatem ? Kontrast oczywiscie regulowalem i sa kwadraciki wiec to na pewno jest ok, rzecz w tym , że wystawiajac stan wysoki na pin podswietlenia nawet z jakiegokolwiek portu innego czy to B,C czy D , to on sie nie zapala :/ Ale jak zrobie zworka na stałe podświetlenie to się zapala....zatem tak jakby cos program nie hulal:/ Oczywiscie wszystko w porcie A podlaczone wedle biblioteki . Wiecie...ja wiem , żę to coś po mojej str jest nie tak....ja wiem , żę Pan Mirek robi świetną robote i nei mam watpliwosci - nei raz sie przekonalem o tym
I wiem , ze niejedna osoba juz walczyla jak ja z tym tematem....wiem tez ze czasem warto nei powielac problemu ale....no czasem kazdy problem jest inny....i ja myslac ze mam wszystko ok , pewnie nie widze czegos ( najtrudniej jest znalesc wlasne bledy) i za chwile wskoczy P. Mirek , zaśmieje się i będzie to hulac
a ja sobie pomysle ze jak zwykle dalem plame bo to bylo proste
oczywiscie w miedzy czasie szukam problemu
Jak namierze to dam znac tez
------------------------ [ Dodano po: 18 minutach ]Tak zaczalem analizowac problem dalej i stiwerdzilem ze chyba mam cos nei tak z tymi projektami z BB...nie mialem ich w miejscu reszty projektow .... teraz je skopiowalem do reszty ale....ni w zab nie moge ich znalezc poprzez Eclipse
gdzie to siedzi ?:P
------------------------ [ Dodano po: 32 minutach ]no i tak ...Pan Mirek się będzie smiał , ja w sumie też i reszcie też zdradzam , że śmiga , bo musiałem przejrzeć jak się importuje biblioteki czy projekty z workspace
człowiek już mądrował , że wszystko umie i ma
biblioteka śmiga pięknie łącznie z podświetleniem
dziękuej za cierpliwość i przepraszam za zamęt
temat mam nadzieje do zamknięcia