Jeśli ja mam pomóc to:
1. wstaw schemat tego co złożyłeś do testów i nie tłumacz się, że nie wiesz jak albo, że nie znasz Eagla bo wystarczy obejrzeć pierwszy odcinek z tego kursu
http://atnel.pl/kurs-cadsoft-eagle.html i już narysujesz schemat - a chodzi o to aby zobaczyć co i jak dokładnie podłączyłeś
2. wstaw na forum ze 2-3 wyraźne fotki tego jak to masz podłączone ew polutowane itp itd
3. wstaw PORZĄDNIE listing programu który napisałeś do testów zgodnie z instrukcją na forum:
topic7402.htmla nie tak jak to zrobiłeś w tym poście:
post161779.html#p161779 (nawiasem mówiąc proszę też poprawić formatowanie kodu także w tym właśnie poście)4. pokaż jakieś zrzuty ekranu jak masz ustawione i jak ustawiasz fusebity w procku (jakim programem itp)
5. pokaż jakieś zrzuty jak kompilujesz program i czy po kompilacji nie masz żadnych błędów i warningów
wtedy będę mógł pomóc - bo wątek widziałem ale gdy komuś nie chce się porządnie opisać problemu a widać, że jest początkujący to przykro mi ale nawet nie włączam się w dyskusję. Co za problem zrobić wszystko wg punktów, które napisałem wyżej ? Gdybyś to zrobił w pierwszym swoim poście czyli już wczoraj to pewnie wczoraj miałbyś problem rozwiązany bo i kolegom, którzy tu starają się pomóc byłoby łatwiej wskazać ci prawidłową drogę.
A tymczasem twoje odpowiedzi zaczynają się sprowadzać do coraz krótszych zdań a wręcz (o zgrozo) do pojedynczych wyrazów, które pewnie za chwilę zmienią się w tylko: TAK, TAK, NIE, TAK....
oby nie zostały tylko pojedyncze literki
sorki że to piszę - ale jeśli ja chcę rozwiązać jakiś problem i komuś zadaję pytanie to mi zależy aby podawać JAK NAJWIĘCEJ informacji o moim problemie ... a ty tylko jakieś opisy robisz z których niewiele wynika i trzeba zgadywać jakby to był jakiś konkurs itp
Postaraj się więc zebrać w sobie - zrób to co mówiłem wyżej i zobaczysz, że raz dwa dojdziemy co tam robisz źle a później nauka pójdzie ci "z kopyta"
www.youtube.com/mirekk36 ]