Może niezbyt precyzyjnie opisałem o co mi tak naprawdę chodzi :p
Nie ukrywam, że w tych sprawach jestem trochę zielony. Chodzi mi po prostu czy nie wyskoczyłem z pytaniem jak zbudować komputer, jeśli ktoś jest rolnikiem
Czy to w ogóle jest możliwe biorąc pod uwagę, że teraz zacząłbym się uczyć. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że może uda mi się znaleźć już coś gotowego i może jest szansa żebym "poskładał" to według jakiejś instrukcji i będzie git
Najbardziej chodzi mi o to, że nie mam pojęcia co muszę kupić, żeby zacząć zabawę(a strasznie się nakręciłem po tylko dwóch filmikach Pana Mirka
). Oczywiście przeczytałem już te posty, które wyżej wkleiliście, ale chyba nic z nich nie rozumiem :/
Więc może o zbyt dużo proszę, ale przydałoby się żeby ktoś podpowiedział mi co muszę kupić i skąd czerpać wiedzę. Bo tak naprawdę nie mam pojęcia gdzie zacząć. I tak jak wspominałem wcześniej moim celem jest bardzo ambitny plan zrobienia pudełeczka, które po otwarciu(myślę, że to będzie na jakiś przycisk?) zagra coś w stylu
https://www.youtube.com/watch?v=gTfUaUZ3vqY a po zamknięciu przestanie. Jeśli chodzi o fundusze i czas to nie śpieszy mi się, mogę spędzić kilka miesięcy na tworzeniu, chodzi mi bardziej o to czy nie skaczę na głęboką wodę i czy nie będzie mnie to kosztować setek zł