Sorki, że trochę ironicznie ... no ale aż mi szkoda kolegi Krausera, z tym że ta ironia nie ma na celu wyśmiewania czy dokuczania a jedynie zwrócenie uwagi - że chyba coś jest nie tak:
majkel00230 napisał(a):
1. Bo do nich przypisuje wynik pomiaru dla I i U, a tak się nauczyłem że są one deklarowane przed funkcją główna.
- skoro się tak nauczyłeś ... no cóż trudno.
majkel00230 napisał(a):
a to nie jest funkcja pomiaru ???
eeeej Panie Krauser ... nie widzisz tutaj funkcji ?

... jak się dobrze wpatrzyć to oczami wyobraźni na siłę da się coś tam zauważyć

majkel00230 napisał(a):
co tutaj trudnego do ogarnięcia ?
- no właśnie! - LUZIK .... Panie Krasuer no "czepiacie się"

... przecież to TAK jasny i przejrzysty kodzik - miodzio

no "wz
ur" tyle, że przez
u otwarte

majkel00230 napisał(a):
4. jaka wartość 950???
a to - to już rozkłada na łopatki
--------------------------------------
a teraz dwa słowa wyjaśnienia - bo temat ciągnie się już jak ........ nie będę się wyrażał, każdy rozumie, że nie masz książki i stara się pomóc jak może .... ale przy takim podejściu praktycznie ludzie już wymiękają - sam widzisz:
majkel00230 napisał(a):
nikt nie rzuci okiem ?
i dziwisz się, skoro nie korzystasz ani w ząb z podpowiedzi, tylko wciąż robisz po swojemu czyli źle a na dokładkę tłumaczysz, że tak jest dobrze.
..... a po tym co wyżej odpisałeś koledze Krauser to w zasadzie jak się to przeczyta to człowiek się zastanawia czy to ty zadajesz pytanie a Krauser ci tłumaczy - czy może odwrotnie? - i to Krauser może zadaje ci pytanie a ty mu wyjaśniasz jak się pisze soft i jeszcze nawet go zrugasz

majkel00230 napisał(a):
co tutaj trudnego do ogarnięcia ?
Ja tam PODZIWIAM cierpliwość kolegi Krausera a nawet czasem żałuję że nie mam jej aż tyle co on .... Ale jednak myślę panie kolego majkel00230, że chyba warto coś zmienić w swoim podejściu
www.youtube.com/mirekk36 ]