Piszę nowy wątek, ale jest to nawiązanie do poprzedniego :
topic11328.htmlTrochę mnie goni czas a nie mogę się uporać z tym problemem sam.
Więc tak używam obsługi klawiszy, z bloga Pana Mirka część II (być może i w tym jest problem, że nie korzystam z obsługi pokazanej w III części) Obsługa ta wygląda następująco:
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
W pętli głównej while() mam kilka jak nie kilkanaście fragmentów kodu jak powyżej. Są zbudowane tam różne funkcję. Czy to jest błąd??
Na samym końcu jest funkcja obsługi temperatury. O to część kodu:
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
Jeśli to odpalam w osobnym projekcie wszystko pięknie chodzi bez żadnego problemu. Natomiast gdy umieszczam wyświetlanie temperatury w funkcji obsługi przycisku to się cuda wianki dzieją :>
język c
Dokładnie tak:
język c
Efekt na wyświetlaczu jest następujący...
Temperatura jaka jest wskazywana to raz np:
23,3 C
-0,5 C
1000,1
wartości różne różniste, właśnie jakby coś blokowąło. Nie wiem czym to jest spowodowane ale podejrzewam że obsługa przycisków tu się kłania. Jak myślicie ??
Proszę o Pomoc.