Chciałem zapytać bo dopiero wczoraj z pomocą Pana Mirka i Forumowiczów udało mi się w końcu wszystko skonfigurować i wystartować pierwszy programik led.
Programator Atnela wypróbowałem pod E.Luna w C i IDE Arduino C++ i ładnie wszystko pracuje.
Podłączyłem diodę RGB i programik na Arduino ,ale tam dochodzi do mieszania kolorów.Ja natomiast chciałbym,aby np. co 1s. zapalaył się:
Red-[osobno], Green-[osobno], Blue-[osobno]...Żeby nie dochodziło nigdy do mieszania kolorów.
Bo w tym wypadku co napisałem miesza kolory: Nie mam jeszcze książki-[kupię po nowym roku]- to pewnie z czasem coś bym spłodził,ale póki co chodzi mi to po głowie.
Może ktoś mi podpowie

jak to napisać? w C lub i C++
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
#########################################################################################################
język cpp
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.