Pierwsze i podstawowe pytanie, czy kolega posiada i czytał książkę "Mikrokontrolery AVR język C Podstawy programowania" ???
Tam jest obszernie i z wieloma przykładami opisane jak tworzyć projekty z podziałem na pliki źródłowe *.c, nagłówkowe *.h i foldery.....
To że coś działa w PN i jak widać ten projekt - to efekt własnoręcznego majstrowania w makefile. Tu trzeba zachować większy porządek w plikach i bardzo dobrze zresztą. Po rozpakowaniu pliku ZIP widać, jeden wielki kocioł do którego, że tak powiem wsypane jest wszystko jak leci bez żadnego uporządkowania. I tak dobrze, że chociaż część rzeczy jest podzielona na pliki.
Niestety ja nie mam czasu na to aby analizować nadesłane całe projekty i wynajdować błędy - przykro mi.
A po zajrzeniu i rzuceniu okiem - widać tylko ten nieporządek czyli to co opisałem wyżej.
Dlatego polecam książkę i poczytanie jak należy od podstaw podchodzić do tego typu zagadnień. To pomogło już wielu osobom.
Albo drugie wyjście - proszę bardziej sprecyzować problem żeby można było konkretnie odpowiedzieć - zamiast nadsyłać jakiś bliżej nieokreślony kod z pytaniem "co jest nie tak?"
Bo nie tędy droga żeby pomóc
www.youtube.com/mirekk36 ]