Nie no wam powiem najpierw myślałem że to zbieżność nazwisk i zacząłem analizować
ale oniemiałem - rewelacja
Pani Kasiu gratuluje umiejętności i pomysłu!
Panowie wzorem promowania filmików Mirka rozsyłam linki znajomym i rodzinie o szydełkowaniu oraz wyczuliłem na klikanie znaczka rączki. Mój APEL do forumowiczów ATNEL, Panowie nie nasza branża ale co nam szkodzi przeklikać i pomóc całe forum RĘCE W GORĘ i jedziemy z filmami Pani Kasi + do wszystkich dziewczyn znajomych etc.
A tak sobie myśląc na wesoło
to stwierdzam, iż idealny pomysł Panowie dla naszych dziewczyn, żon, koleżanek uważam to szydełkowanie!! Wyobraźcie sobie żeby wyrobić w takiej dziewczynie czy żonie takie hobby i wtedy ona sobie tam w taki weekend siedzi z włóczka, nitka czy co tam jest jej do szczęścia potrzebne w tym hobby, można by nawet jakaś maszynę do szycia na AVR skleić oczywiście kod w C
- może i nawet zrobić takie forum na różowo np. Jagi idealnie by się tam nadawał na moderatora
Kolorek Pasuje i niech one tam działają, sobie piszą szydełkują a my panowie co - hallo uwaga Wolny Weckend z AVR, kodem C lutownica itd
Bajer dodatkowym pulsem jest np. nowy sweterek raz na tydzień czy skarpetki
A teraz Prawdziwa rewelacja na deser jako fan poradników Mirka po prostu wymiękłem
Obejrzałem te poradniki całe żeby wyłuskać to
Dla tych co nie widzieli jeszcze miej więcej od 23 minuty
http://youtu.be/YXwcbLRg_wg?t=23m27sTylko taki link - Różowy J.Jasne z za kamery
Mirek jak nic ćwiczył z tydzień przed występem, już by pewnie wolał oprogramować łazika na Marsa, gdyż było by to dla niego prostsze niż machać tym drutem ale dał radę
P.S.
Nie idzie mi coś ze zrobieniem telewizorka atnelowskiego niech któryś moderator poprawi i żeby leciało od 23 minuty