Kanał - ATNEL tech-forum
Wszystkie działy
Najnowsze wątki

Teraz jest 5 lut 2025, o 23:45

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 lut 2014, o 18:29 
Użytkownik

HAHAHAH czego to ludzie nie wymyślą :lol: :lol: :lol:

cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 10 lut 2014, o 15:22 
Użytkownik

Zbananowany użytkownik

mirekk36 napisał(a):
pbmaster napisał(a):
Mirku nie przejmuj się... :) jak pokaże żonie te poradniki to zagościsz u nas w domu na dłużej :)

No tak - ale w drugim odcinku ja niechcący wystąpię gościnnie pod koniec w nietypowej roli ... normalnie chyba się spalę ze wstydu :oops: :roll: ..... hahaha chyba będę się musiał wyciąć

a myślałem że nikt mnie nie "wyszpieguje" :lol:

Nooo Mirku rewelacja ;-) - każdy facet powinien już teraz chwycić za szydełko i udowodnić, że mu idzie lepiej niż Tobie ;-) (sarkazm odnośnie niektórych komentarzy w porównaniu z Twoimi książkami - każdy taki mądry, ale sam to d... znaczy chciałem powiedzieć 4 liter nie ruszy aby podzielić się wiedzą).

A tak na poważnie to zazdroszczę dystansu do siebie oby tak dalej - może zrobi się rodzinna spółka AVR-owo - szydełkowa.

--
Grzegorz...

PostNapisane: 10 lut 2014, o 15:45 
Moderator

Grzegorz... napisał(a):
może zrobi się rodzinna spółka AVR-owo - szydełkowa

:lol: :lol: korporacja "SzydłoAVR" :lol:

PostNapisane: 10 lut 2014, o 15:48 
Użytkownik

mirekk36 napisał(a):
Grzegorz... napisał(a):
może zrobi się rodzinna spółka AVR-owo - szydełkowa

korporacja "SzydłoAVR"

mirek czas na poradnik Szydełkujące AVRY :)

swoją drogą ciekawe co można wydziergać atmegą ?:

PostNapisane: 11 lut 2014, o 02:59 
Użytkownik

Nie no wam powiem najpierw myślałem że to zbieżność nazwisk i zacząłem analizować :) ale oniemiałem - rewelacja :)

Pani Kasiu gratuluje umiejętności i pomysłu!

Panowie wzorem promowania filmików Mirka rozsyłam linki znajomym i rodzinie o szydełkowaniu oraz wyczuliłem na klikanie znaczka rączki. Mój APEL do forumowiczów ATNEL, Panowie nie nasza branża ale co nam szkodzi przeklikać i pomóc całe forum RĘCE W GORĘ i jedziemy z filmami Pani Kasi + do wszystkich dziewczyn znajomych etc.

A tak sobie myśląc na wesoło :) to stwierdzam, iż idealny pomysł Panowie dla naszych dziewczyn, żon, koleżanek uważam to szydełkowanie!! Wyobraźcie sobie żeby wyrobić w takiej dziewczynie czy żonie takie hobby i wtedy ona sobie tam w taki weekend siedzi z włóczka, nitka czy co tam jest jej do szczęścia potrzebne w tym hobby, można by nawet jakaś maszynę do szycia na AVR skleić oczywiście kod w C ;) - może i nawet zrobić takie forum na różowo np. Jagi idealnie by się tam nadawał na moderatora :) Kolorek Pasuje i niech one tam działają, sobie piszą szydełkują a my panowie co - hallo uwaga Wolny Weckend z AVR, kodem C lutownica itd ;) Bajer dodatkowym pulsem jest np. nowy sweterek raz na tydzień czy skarpetki :)

A teraz Prawdziwa rewelacja na deser jako fan poradników Mirka po prostu wymiękłem :) Obejrzałem te poradniki całe żeby wyłuskać to :) :lol:

Dla tych co nie widzieli jeszcze miej więcej od 23 minuty :)

http://youtu.be/YXwcbLRg_wg?t=23m27s

Tylko taki link - Różowy J.

Jasne z za kamery :lol: Mirek jak nic ćwiczył z tydzień przed występem, już by pewnie wolał oprogramować łazika na Marsa, gdyż było by to dla niego prostsze niż machać tym drutem ale dał radę :)

P.S.
Nie idzie mi coś ze zrobieniem telewizorka atnelowskiego niech któryś moderator poprawi i żeby leciało od 23 minuty :)

PostNapisane: 11 lut 2014, o 08:15 
Moderator

Intre napisał(a):
A tak sobie myśląc na wesoło to stwierdzam, iż idealny pomysł Panowie dla naszych dziewczyn, żon, koleżanek uważam to szydełkowanie!! Wyobraźcie sobie żeby wyrobić w takiej dziewczynie czy żonie takie hobby i wtedy ona sobie tam w taki weekend siedzi z włóczka, nitka czy co tam jest jej do szczęścia potrzebne w tym hobby, można by nawet jakaś maszynę do szycia na AVR skleić oczywiście kod w C - może i nawet zrobić takie forum na różowo np. Jagi idealnie by się tam nadawał na moderatora Kolorek Pasuje i niech one tam działają, sobie piszą szydełkują a my panowie co - hallo uwaga Wolny Weckend z AVR, kodem C lutownica itd Bajer dodatkowym pulsem jest np. nowy sweterek raz na tydzień czy skarpetki

:lol: .... no a jeszcze pomyśl sobie - jak kiedyś uda się zrobić zlot atnelański - to każdy może przyjechać z żoną i zrobimy kobietom warsztaty i zlot szydełkowy i o szyciu ;) .... nie wiem jak inne Dziewczyny - ale jak moja Kobieta zacznie rozmawiać na te tematy to końca nie widać :lol:

Intre napisał(a):
Nie idzie mi coś ze zrobieniem telewizorka atnelowskiego niech któryś moderator poprawi i żeby leciało od 23 minuty

z linku z konkretnym czasem do filmiku chyba nie da rady zrobić telewizorka niestety

PostNapisane: 11 lut 2014, o 15:27 
Użytkownik

Czyli to nie był żart, telewizory naprawdę buchnęli :lol:

A co do szydełkowania, to naprawdę gratuluję umiejętności, coś kiedyś Mirku wspominałeś o szydełkowaniu, ale nie spodziewałem się że ma Pan na myśli poziom expert :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1