Kanał - ATNEL tech-forum
Wszystkie działy
Najnowsze wątki

Teraz jest 30 lis 2024, o 13:42

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: PRZEPROSINY
PostNapisane: 25 sty 2014, o 12:25 
Użytkownik

Witam,

chciałbym gorąco przeprosić SunRivera, Mirka i wszystkich innych za moje wczorajsze wieczorno-nocne zachowanie.
Z SunRiverem odbyłem długą rozmowę telefoniczną i już sobie wszystko wyjaśniliśmy.
Odwołuję wszystko, co napisałem o SunRiverze, nie mam co do niego żadnych pretensji ani złych zamiarów.

Odbiło mi, przyznaję. Złożyło się na to stres w nowej pracy, nowe otoczenie, nowe mieszkanie, ban, moja głupota, cięzka sytuacja finansowo-domowa.

Proszę o akt łaski i nie wyciąganie konsekwencji prawnych / odkręcenie wszelkich zaczętych czynności prawnych w tej sprawie.

SunRiver przyjął już moje przeprosiny telefonicznie.

Wiem, zachowałem się jak idiota, bardzo żałuję tego, miałem chwilę słabości, pomroczność jasną, nie zdawałem sobie sprawy z tego, co piszę ani z możliwych konsekwencji.

Mam obecnie podbramkową sytuację finansowo-życiową, proszę o wyrozumiałość i zaniechanie działań prawno-administracyjnych przez Mirka i resztę.

Nie mam do nikogo żadnej urazy, zdaję sobie sprawę, co zrobiłem i jak wiele szkód to wyrządziło (mądry Polak po szkodzie). Takie zachowanie już się z mojej strony nie powtórzy ani tu ani nigdzie indziej.

Człowiek uczy się na błędach, szkoda, że na własnych.

Apeluję - zapomnijmy o sprawie, rozstańmy się w pokoju.

SunRiver przy bezpośrednim kontakcie telefonicznym okazał się bardzo pozytywnym człowiekiem, więc tym bardziej wszystko odwołuję i przepraszam zainteresowanych.

Przepraszam również wszystkich którzy musieli mnie wczoraj znosić (SunRiver, mirekk36, Intre, Jaglarz, dodge1975, NCIS, dawidu00, 1bobik1, Macck, xbary, Humanoid, Nondzu, jacekk232, init0, Qardius, jacekk232, Paul Dirac, rosol, k_mirek, Jacek_FK, KoWaL, mikandrzej, bogdanc), przepraszam tych, którym zepsułem wieczór, noc i którzy stracili przeze mnie czas i nerwy.

Pozdrawiam,
Ledes

Tytuł: Re: PRZEPROSINY
PostNapisane: 25 sty 2014, o 16:25 
Użytkownik

Nie wypowiem się za innych , niemniej pomijając moją osobę naraziłeś na szwank nie tylko forum , ale też i imię użytkowników
którzy mogą czuć się pokrzywdzeni z tego powodu , iż zostali narażeni na oglądanie popisu.

Osobiście daję ci szanse poprawy i rehabilitacji w oczach użytkowników.

A jakie zachowanie to może mieć sankcje prawne już wiesz.
Tyle z mojej strony.

PostNapisane: 25 sty 2014, o 16:39 
Użytkownik

Dzięki za danie ostatniej szansy, nie zawiodę. ;)

SunRiver napisał(a):
Proponuję Ci napisać porządny poradnik skierowany dla początkujących wyjaśniający nie poruszane zagadnienie na forum.

Dobry sposób na rehabilitację, pomyślę nad tym. ;) Może napiszę coś więcej o PID-dzie albo na zupełnie inny temat związany być może z projektem za który się zabieram ostatnio - proste szyfrowanie/deszyfrowanie plików oraz prosta kompresja danych - ten ostatni temat nie był chyba poruszany na forum i może być ciekawy dla innych, postaram się pokazać w prosty sposób na czym polega kompresja danych (bezstratna) wraz z kodem w C (i być może w Adzie).

Wiem, nawaliłem, naprawię to. Chociaż wiem, że będzie to ciężkie.

PostNapisane: 28 sty 2014, o 11:56 
Nowy

No to pojechałeś po bandzie "przyjacielu"
Ciesz się, że Sun ci dał szansę bo po takim wybryku jak widziałem w archiwum
to ..... gorzej niż wybryk szczeniaka .
echh.... tacy ludzie nie powinni mieć dostępu do sieci .. ale na szczęście też nie są
anonimowi jak się im zdaje i można ich ścigać ... niech to też będzie nauczką
dla innych chcących sobie publicznie kogoś obrażać i grozić .

Teraz Ledes powinieneś się naprawdę przyłożyć do tego by nikt nie żałował
dania ci szansy choć moim zdaniem Sun powinien cię definitywnie wyeliminować
z forum. Nie mówiąc o tym , ze ja bym cię umieścił na ścianie wstydu .
Ale Sun cos chyba ma na celu że tak właśnie postąpił , doceń to ... i wreszcie
zrób coś dla innych , bo sam się nie liczysz ... ja i pewnie wielu wie , że miarą
człowieka nie jest jego dyplom , a zachowania i przyjaciele na których może liczyć.

A ty ?? ich masz ?? po takim występie szczerze wątpię przynajmniej tu na forum
a inni jak się dowiedzą "czym" jesteś też odpuszczą .... zastanów się nad tym.

PostNapisane: 28 sty 2014, o 20:54 
Użytkownik

Słuchaj kolego Ledes. Moze ja nie bede tak delikatny jak inni. Malo mam do powiedzenia w tej sprawie bo nie jestem adminem ani modem ale powiem ci jedni. Przestan pier..... o tym ze masz trudna sytuacje czy sters czy brak ci pieniedzy itp. Na moje zachowales sie jak dziecko 3 letnie.

Wczoraj o godzinie 15 dostalem telefon... Wlamali mi sie do mieszkania. Urwalem sie z pracy jade do domu. Powiadamiam policje wchodze do mieszkania przez drzwi ktorych juz nie mam. Patrze wszystko w domu porozwalane wszystko przeszukane. Sprzetu rtv nie ukradli kasy nie znalezli bo nie trzymam jej w domu. Drzwi wydatek 1900 zl a u mnie brak kasy. Wlasnie montuje alarm w domu wydatek 2500 policz kolego 4400 w plecy. Kredyt musialem wziac. Ukradli bizuterie mojej zony wartosc 5200 zostala jej obraczka ktora nosi na palcu. Stres nie do opisania jeszcze dochodze do siebie nie mowiac o zonie. Wlamali sie ok 13:00 na beszczela. A gdyby moja zona byla w domu bo miala miec wolne nie wiem czy bym z nia teraz rozmawial. Nadal jestem w szoku. Od technikow caly dom uwalony. Dzis byl dzielnicowy jutro moge zaczac robic porzadki. Nie sadzisz ze wczoraj przezylem zalamanie nerwowe z ktorego powili sie podnosze?

Pytasz pewnie po co to pisze a po to bo mam teraz pytanie do ciebie?

Czy moje przezycia i wlamanie do mojego domu pozwala mi na to bym wyzywal mirka suna czy innych na tym forum?

NIE

A dla ciebie mam rade odstaw internet bo jestes uzalezniony nie oddzielasz juz zycia realnego od netowego.

Na nastepny raz idz na dwor wykrzycz sie wroc do domu uderz glowa w sciane na odstresowanie sie i dopiero wejdz na forum bo nastepnym razem ani Sun ani nikt inny nie da ci kolejnej szansy.

Wysłane z telefonu

PostNapisane: 28 sty 2014, o 20:56 
Moderator zasłużony dla forum.atnel.pl

Koniec z dogadywaniem. Zamykam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1