Morcinek92 napisał(a):
Hahahahah Panowie aż mi wstyd !!! ; D
.
Zasadniczo z tym wstydem, to masz rację. Pewnie poradników nie obejrzałeś, ale z drugiej strony pretensji nie mamy bo jesteś początkujący; darujemy karę 25 pompek, ale wymierzamy w tym samym wymiarze karę 25 podpór przodem z ugięciem ramion w przód za to, że jako początkujący nie dołożyłeś należytej staranności w wyszukaniu rozwiązań swoich notabene prostych problemów, które dawno zostały opisane, skatalogowane, omówione, obsmarkane po niejednym monitorze, a na końcu nakręcono o nich film fabularny (w reżyserii Mirasa). Następną razą ulgi nie będzie. Ale żeby Cię nie zniechęcać do korespondowania z nami na tym zacnym forum, to informujemy, że wykonanie następujących kar: cielesnych, duchowych, kościelnych, parafialnych, wstrzymujących, popędzających, obchodowo - objazdowych, zwrotnych, bezzwrotnych, zakodowanych, kodowanych w Bascomie, kodowanych w bliżej nam nieznanym kodzie (języku) - (tu zastrzegamy, że na forum urzęduje oficjalny, ale jednak ukryty tłumacz zaprzysięgły wszelkim językom, również tym nieprzetłumaczalnym) może zostać odwieszone właśnie dla Ciebie, jak w rozsądnym dla nas wszystkich terminie ( czyli do końca tygodnia, miesiąca, kwartału) nie pochwalisz się jakimś fajnym WŁASNYM kodem w języku C na temat jakikolwiek, ale świadczący o tem ,że materia przez Ciebie zgłębiana stała się dla Ciebie jasna, przejrzysta i zrozumiała.
To było "ostrzeżenie", a teraz na poważnie: na tym forum poza nielicznymi wszyscy są początkujący, więc nie ma się czego wstydzić, chyba, że ktoś nie chce lub nie przyjmuje naszej pomocy, sam wtedy jest sobie winien.
Starym już, nieoficjalnym obyczajem obowiązującym na naszym forum od prawie początku, nie tyle zapraszam kolegów (ostatnio mi też doradzono, żeby wrogów również zaprosić, czego zaniechałem) do małego offtopa, ale WZYWAM w przeręblu podejmowanej kwestii, a wręcz zniechęcam zielonych, niebieskich, różowych i innych odmiennej kolorystyki użyszkodników tegoż forum od skasowania tak "wartościowej" treści delikatnie spamem śmierdzącej, a dotyczącej jedynie mojego wpisu celem rozniesienia się tegoż wspomnianego sztynksu po wszystkich postach.