Krauser napisał(a):
Poprzeczkę Mirku podnoszę tylko sobie
Nie nie - podnosisz ją także dla mnie .... ale uwielbiam to .... lubię to ... lubię się tak ścigać, tylko szkoda że nie mam czasu i z wielką zazdrością patrzę na twoje projekty ... zastanawiając się czy dałbym tak radę ładnie to ogarnąć ... dlatego gdy je widzę, to aż mnie łapki świerzbią - żeby rzucić wszystko dookoła i porobić coś takiego co ty pokazujesz, też spróbować to samemu oprogramować ... poważnie dla mnie to NIESAMOWITA inspiracja
WIELKA SZKODA, że tak małą ilością uczestników zakończył się nasz konkurs ... Nagród mieliśmy sporo ... i to ciekawych i takich "od serca" ....
hmm co może być nie tak - że te konkursy u nas nie cieszą się taką popularnością i rzeczywiście zostało się tylko dwóch żelaznych zawodników ? Możecie ze mną na głos pomyśleć ? co by tu zrobić żeby przyciągnąć większą gamę chętnych a potem popatrzeć z wypiekami na twarzy na prezentowane projekty ? - bo przyznacie chyba że i ten etap jest fascynujący
nawet gdy się jest tylko widzem ... I nie ważne czy projekt jest SUPER zaawansowany czy mało zaawansowany bo w każdym przypadku widać jakiś fajny postęp i rozwój
zawsze znajdzie się coś ciekawego ...
o co tu więc chodzi ?
www.youtube.com/mirekk36 ]