Malutki_27 napisał(a):
Jak ci jest wygodniej ....... ważne żeby podział był spójny i logiczny dla ciebie

Ojjj jeżyk

tyle znalazłem

język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
a chodzi o znaczek
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
Nie bardzo wiem o co chodzi z tym znakiem

Malutki_27 napisał(a):
Zastanów się nad uzyciem struktur bo masz ogrom pojedynczych zmiennych w których sie czlowiek może pogubić przykładem mogą być np klawisze

język c
A później korzystasz na przykład tak:
język c
Oczywiście jest to tylko propozycja z której możesz skorzystać bądź nie

Pewnie dużo lepiej to wygląda od tego co jest teraz. Ale ta funkcja obsługi klawiszy co jest teraz działa dopóki nie zwiększyłem fusów na 8Mhz:(
Kod mam skrócony do takiej postać aktualnie :
język c
Jest tu sama obsługa Klawiatury i wyświetlanie na LCD informacji o wciśniętym przycisku. To co jest zbędne to usunąłem by nie zaciemniać kodu.
I program zachowuje się tak że co 4s pojawia się mignięcie jak by przycisk był wciśnięty. A wcześniej było tak że raz wcieknąłem przycisk i tylko raz mignął.
Zmieniłem preskaler ADC z 8 na 64 żeby było tak jak wcześniej przy 1MHz ale to nic nie dało