ooo... wypraszam sobie
Dzięki
buz11 za ten drugi link bo pierwszy to ja tyż znalazłem w 5ms, niestety nie "gadam" w tym języku
buz11 zaglądałeś do tego dokumentu, rozumiesz coś z tego
? Informację jakie są w data sheet z pierwszego linku można faktycznie znaleźć w "pięć sekund" wpisując nazwę modułu i szukają chociażby w google grafika, ale mi chodziło o coś więcej. Napisałem, że udało mi się uruchomić, ale co więcej można się dowiedzieć z chińskiego dokumentu? Za to ten drugi dokument to już co innego, faktycznie nie pomyślałem żeby poszukać po nazwie układu, a to takie proste. Cóż, zabrakło polotu.
Drogi SunRiver twoje słowa, cytując klasyka "dotknęły mnie na wskroś"
a tak na poważnie, mówisz że to burczenie to wina zasilania? Faktycznie, zakłócenia nie są cały czas, słuchać je jakby w momencie włączenia transmisji, sam nie umiem dokładnie tego określić. Po włączeniu modułu w słuchawkach jest cisza, dopiero po chwili pojawia się coś w stylu przydźwięku, piszczenia, takiego "radia wolnej europy", niektórzy wiedzą o czym mowa
. Moduł zasilam z zasilacza i tu dopatrywałem się źródła zakłóceń, ale zasilacz jest wydajny prądowo, więc nie powinno brakować mocy???