PJS napisał(a):
Jaki system? Jakie podzespoły komputera? Monitor jakiej firmy?
A co do przyczyny to strzelam ślepo (bo brak powyższych informacji), ale być może coś ci się przegrzewa? Nie jest czasem zakurzony wewnątrz? Kiedy ostatnio go czyściłeś? Czy radiator karty/procka nie styka się z radiatorami na płycie głównej?
Fotka pokazuje jakby ekran konsoli tekstowej (takie wolne skojarzenie) - czy nie masz czasem jakiś dziwnych programów zainstalowanych (np. cracki)?
Może to jeszcze pomoże:
http://www.tomshardware.co.uk/forum/263748-30-mysteriousMoże zacznę tak kompa udało się naprawić jednak nie wiem dalej co mogło być powodem tego uszkodzenia co mnie martwi. Fotka tak dlatego ,że tylko taki ekran się wyświetla a nie wiem co to może oznaczać
nic nie da się wówczas zrobić.
Żadnych dziwnych programów nie miałem zainstalowanych ponieważ na kompie było tylko oprogramowanie do podzespołów i dwie orginalne gry
Więc wydaje mi się ,że możemy to wykluczyć. Komp jest w miarę regularnie czyszczony dziś był czyszczony przy okazji.
Podzespoły podam Ci późnej jeśli to ma w czymś pomóc jednak działo się to samo na dwóch kompach które nie mają nic wspólnego ze sobą mają zupełnie inne parametry.
Nic się nie styka wszytko jest podłączone poprawnie nie wiem co mogę jeszcze na pisać na ten temat odnośnie podłączenia podzespołów