Jaglarz napisał(a):
Stąd będę kasował, a ochotnicy będą dostawać ostrzeżenia.
Heheh. Myślałem, że zablokowałeś temat
Z mojej strony całkowicie bez narzekania, bo też na co tu narzekać. W ogóle u nas za dużo się narzeka
Kiedyś kupiłem na tzw. "popularnym portalu aukcyjnym" płytę główną z czym takim jak AMD Geode. Jest to x86, dość już leciwe, ale jak na owe czasy było bardzo dobre do pewnych zastosowań. Niestety był w sumie zwykły okrojony PC-et. Ale jako taki dość specyficzny router sprawdzał się bardzo dobrze.
To Galileo jest ciekawe i może odkopię dzięki temu kilka swoich dawnych koncepcji, które tu będzie łatwiej zrealizować.
375 PLN... Jak na ilość akcesoriów na pokładzie uważam, że jest warte tej ceny.
Dostarczone środowisko, sporo przykładów... Mam nadzieję że uda mi się na tym zrobić coś fajnego, może coś co kiedyś chciałem, ale wtedy nie było takich możliwości... Zresztą zabieram część warsztatu na urlop. Wieś, zieleń, drzewa, na mnie to działa kreatywnie hahaha.
Nigdy wcześniej nie pisałem o sample, więc nie mam doświadczenia jak to wygląda, wiem że ludzie piszą i coś tam dostają. Czy im potrzebne czy nie to już inna sprawa... Dobrze jest podchodzić do tego uczciwie. Sample, jeśli dobrze rozumiem ich idee, służą do zapoznania się z produktem, technologią. Odsprzedaż sampli... No to są takie "5 groszowe biznesy". A jak człowiek zajmuje się 5 groszowymi interesami to się w tym zamyka i staje się minimalistą.