Intre napisał(a):
Ale powiem Ci nie jestem zadowolony z niego bo on po prostu wraca na pozycje środkowa sam, użyłem go do sterowania serwomechanizmami no i fajnie dopóki trzymasz, jak pościsz wraca na środek.
Koniec końców wykorzystałem przycisk że po wciśnięciu jest flaga na "free runing" mode a jak wycisnę to pomiar jest zatrzymany ale mnie to i tak nie satysfakcjonuje.
prawdopodbnie musiał bys podejsc inaczej do zagadnienia , bo np w grach fps , działa to jak powinno , np wycelowuje w przeciwnika i nie musze trzymac
puszczam a on nadal celuje, ta sama sytuacja jest gdy chce isc lub biedz wysuwam analog w góre idzie , nie puszczając wciskam analog i biegnie poczym moge pusci juz wcisniety analog i tylko trzymac ster do przodu i nadal bedzie biegł .
Wiec to tylko problem algo. tudziez ja uzywam analogów pod orginalnego pada do Playstation 3 (2) moze tu jest róznica chociaz watpie w to
majster napisał(a):
na stykówce podłaczylem wszystko bez zadnych dławików , oczywiscie filtrowanie na analogowych wyjsciach avr dłąwik pare kąndków wszystko dziala jak nalezy.