braders napisał(a):
Morał jest taki żeby nie upierać się przy jednej odpowiedzi.
Wiesz co a ty dalej nie rozumiesz - a dlaczego nie rozumiesz ?
bo nie obejrzałeś poradnika - powiem brutalnie teraz (przepraszam) a co mnie to obchodzi że nie masz czasu oglądać - to nie oglądaj ...
masz 100% racji - aż dziw że się coś nie spaliło w takiej sytuacji .... więc nie oglądaj, nie słuchaj porad ... SPALISZ kilka razy procka albo kompa to wtedy dopiero pójdziesz po rozum do głowy pewnie i okaże się - że mniej by kosztowało obejrzeć 2 godziny poradnika niż spalić coś i stracić kupę czasu. To super przykład określenia
"Mądry polak po szkodzie"
idąc dalej - to że był odwrotnie kabel zarobiony to czyja to wina ? podpowiadających tu osób ? żarty sobie robisz - z takim podejściem jeszcze długo będziesz palił i palił i tracił czas
w podpowidziach masz WYRAŹNIE ....
rc=-1
GŁÓWNY POWÓD TO ZŁE POŁĄCZENIA
więc co to było ? ktoś miał wskoczyć ci do domciu i kabel miernikiem przedzwonić ?
a to PODSTAWA PANIE KOCHANY - i jestem w SZOKU ŻE się tak miglancujesz od obejrzenia video poradnika bo właśnie w tym poradniku MÓWIĘ DOKŁADNIE O TYM .... rozumiesz to ? I myślisz że jak wejdzie kolejna 1000000 osoba początkująca, która "oooo matko nie ma czasu obejrzeć" to od nowa wszyscy będą ci usłużnie co ? no właśnie co robić
więc to JEST TWOJA WINA W 100% .... bo gdy coś nie zadziała to się bierze w łapki miernik i bada przejścia sygnałów ISP pomiędzy pinami procka w programatorze a pinami procka na stykówce twojej - miałbyś OD RAZU rozwiązanie
ale w tym przypadku w poradniku jest podany (uwierz mi) jeszcze PROSTSZY sposób dzięki któremu doszedłbyś że masz zonka z kablem - chodzi o pewne proste sprawdzenie napięcia - ale sorrrry nie będę od nowa tutaj robił translacji słownej poradnika bo zajęłoby to z piętnaście stron forum
i pewnie też być napisał -
wybaczcie mi ale nie che mi się tyle czytać
macie tu zdjęcia i sami sobie sprawdźcie co nie działa
------------------------------
zapamiętaj - takie podejście tępimy na tym forum od samego początku - to jest forum nie tylko dla tych, którzy chcą pomagać a jest ich wielu sam widzisz - ale też dla tych, którzy chcą się uczyć i przede wszystkim dla tych którzy wiedzą że popełniają błędy i to nie jest wstyd
albo się tego nauczysz i zostaniesz z nami albo już mówiłem co możesz innego zrobić
reasumując swój morał możesz włożyć między bajki .... to tyle
www.youtube.com/mirekk36 ]