d_led.c
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
d_led.h
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
kompiluje się bez błędów czy nawet warningów. Na portach C 1-4 cisza i na Porcie A cisza bez znaczenia czy wyświetlacz czy same diody podłączam. Za chwile multimetrem po portach przelecę i dowiem się konkretnie co na nich się dzieje.
Pokarało kopiowanie kodu hehe

. Po skopiowaniu plików do workspace domyślnie zaznaczona jest opcja debug zamiast release. problem w tym że jest już tam plik hex. ale pod mege32 i naciskanie młoteczka nic nie da bo zmieniony kod się nie kompiluje

. Trzeba było wcześniej do ręki multimetr wziąć jak "zobaczyłem" na potrach HiZ to mnie olśniło

Swoją drogą nie ma przypadkiem w eclipse opcji aby domyślnie ustawić release? Fajny ten eclipse ale jeszcze się w nim motam trochę. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło przynajmniej była okazja na forum się przywitać. A tak bym był kolejny miesiąc tylko czytelnikiem

Pozdrawiam serdecznie. Teraz mogę spokojnie o przerwaniach 3 cz. obejrzeć.