Widzisz w Eclipse można ustawiać fusebity - a co ?
ale widzisz też - że po prostu czasem "człowiek" to zawodna maszyna i jak jest po kilku nocach albo po kilku piwach to potrafi nawalić ...
Więc po jaką choinkę ustawiać fusebity za pomocą Eclipse skoro masz MkAvrCalculator, który ma WSZCZEPIONY genetycznie mechanizm obrony przed nawaleniem maszyny takiej jak "człowiek" - sam wiem to po sobie
Tym mechanizmem jest zakładka "Fusy uproszczone" .... dzięki nie nie udałoby ci się za bardzo zrobić tak dziwnych rzeczy
a teraz jak w tym kawale:
"idzie turysta przez góry patrzy a tu BACA siedzi na wysokim drzewie na gałęzi i piłuje ją ale od strony pnia, na co turysta krzyczy spoglądając w górę, BACO! przecież za chwilę spadniecie !.....
ale Baca nic - piłuje dalej i patrzy jak turysta znika za wierzchołkiem góry .... i NAGLE! TRACH !!!! po odpiłowaniu gałęzi spada na łeb ..... ! ... ale przeżył - wstaje połamany i obtłuczony - spogląda w stronę gdzie zniknął turysta wędrowiec i mówi sam do siebie:
"prorok jaki czy co?"
---------------------------------------
no i to tak troszkę jest z tobą - masz fajne narzędzie w rękach ale wolisz piłę tarczową która może ci urwać rękę ... używasz jej, ręka odpada a ty się dziwisz czemu
---------------------------------
sorki za te przypowieści ale na szczęście dla ciebie mając MkAvrCalculator możesz też odwrócić tą kocią dla ciebie sytuację
weź że pan - z rozwijanego pola SLOWSCK w programie MkAvrCalculator wybierz OSTATNIĄ POZYCJĘ NA SAMYM dole !
najwolniejsza prędkość taktowania ISP
i wtedy zielonym klawiszem (a nie żółtym) odczytaj fusebity - odczytają się, przestaw je w programie, i ZAPISZ zielonym klawiszem
a potem nie piłuj sobie ręki piłą tarczową OK ?
www.youtube.com/mirekk36 ]