Przede wszystkim bardzo uprzejmie dziękuję za taką spontaniczną akcję
i chęć pomocy w rozreklamowaniu np książek - bo mi głównie na tym zależy ... na prawdę wciąż mało ludzi o nich wie, a konkurencyjne wydawnictwa oczywiście przykrywają mnie tu dużą czapką z beretem.
Reasumując z jednej strony oczywiście właśnie miło by było gdyby przede wszystkim np dawać zawsze namiar na nasze forum - bo ono ŻYJE i taki link myślę że da dużo więcej niż link do
www.atnel.plz drugiej zaś strony to chyba dobry pomysł kolego developer żebym może przygotował jakieś tam materiały w postaci np takiego obrazka czy obrazków jednej czy drugiej książki, które pojawiają się także u mnie w poradnikach i jeśli po prostu ktoś uzna za stosowne aby gdzieś tam w jakiejś części filmiku czy coś wrzucić taki obrazek z dopiskiem że np robiąc to-i-to korzystałem z książki XXX lub YYY to też byłoby fajnie ... ale to mówię wg uznania i możliwości - bo wiadomo że nawet na wstawienie do filmiku głupiego obrazka też trzeba poświęcić trochę czasu
przygotuję więc takie materiały wkrótce i podam link żeby można było sobie pobrać w razie potrzeby
-----------------------------------------
Jeśli chodzi o nagrywanie poradników to hmm mógłbym nawet i taki kiedyś poradnik nakręcić - tyle że niestety ja nie korzystam tu z darmowego oprogramowania do tworzenia poradników więc byłby problem pewnie. Ja korzystam z Camtasia Studio 8, firmy Techsmith ..... i zmuszony byłem wręcz to kupić po tym jak przeszedłem drogę przez mękę próbując robić to właśnie na darmowych programach
... tzn wiecie co jest najgorsze ? no przecież nie samo nagrywanie z kamery bo to każdy i dowolnym programem zrobi. Najgorsze jest aby dobrze nagrać obraz z pulpitu i jeszcze żeby on był dobrze zsynchronizowany z dźwiękiem - no i tutaj niestety ... prym wiedzie Camtasia Studio
ale jeśli chodzi o wszelkie inne aspekty nagrywania i tworzenia poradników to myślę że będę musiał też i tą wiedzą się z wami podzielić w pełni - nie ma sprawy ... a pewnie po drodze i sam się czegoś od was dowiem później
www.youtube.com/mirekk36 ]