eeeh sorki - chyba późno było i byłem wczoraj totalnie zakręcony - bardzo bardzo przepraszam - nie wiem jak to się stało że piszę o 64MB a myślę o 64GB !!!! .... po prostu coś mi się w głowie przestawiło i to zdrowo ...
czyli oczywiście bardzo dobrych kart używasz 64MB powinny najspokojniej w świecie działać - jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w błąd z tymi sugestiami co do pojemności jakie testowałeś.
No ale jak widać sama sugestia aby zastosować w ogóle inny egzemplarz karty się sprawdziła - to znaczy z innym cokolwiek ruszyło - czyli np zainicjalizowało kartę i dało radę odczytać dane z pliku a to oznacza, że można w takim razie wykluczyć błąd sprzętowy w samym zestawie ATB....
spróbuj zrobić tak:
1. gdy program odczyta dane z karty i napisze żeby wcisnąć reset
2. wyjmij wtedy kartę i włóż ponownie (chodzi o zasilanie)
3. wtedy dopiero zresetuj program
ja np mam dwie karty 32MB obydwie pochodzą ze starych telefonów Nokia i są IDENTYCZNE. Obydwie dają się odczytywać i zapisywać w czytniku kart na PC - ale o DZIWO! tylko i wyłącznie JEDNA z nich działa mi z prockiem a druga jest głucha jak beton - i nie wiem co może być przyczyną
ale to w zasadzie tylko jeden taki przypadek mam - reszta kart różnych pojemności swobodnie działa
www.youtube.com/mirekk36 ]