mirekk36 napisał(a):
Ledes napisał(a):
Ja się może wtrącę - Mirku, jak dodajesz coś do MkCalca to inkrementuj w jakiś sposób jego wersję. Chociażby dopisek 1.0.0 build 60 Beta, będzie większy porządek.
O tym już wielokrotnie pisałem - nie dam rady tego zrobić ze względu na zaszłości i dopiero po przeróbce programu na 2.0 kiedyś tam - doprowadzę takie sprawy do porządku.
Tak , tak ale moze mam propozycje dodawaj do kazdego wydania plik zmiany.txt a w nim zmiany do danej wersji i tam mozna numerowac
Co prawda przeszczep ale ulatwiajacy jakos zycie i zaspokoi czesc malkontentow:)
CO do postow co poniektorych , ja z Mirkiem nie raz rozmawialem i oczywiscie ze ANTEL to Mirka firma i to jest jego zrodlo utrzymania. Czy to takie dziwne ze gosc chce pracowac , zarabiac , utrzymac rodzine i robi to w Polsce a nie za granica ? Czy to komus pasuje czy nie to jest jego praca . A ze robi poradniki po to zebyb ludzi sciagnac i nawet jak ktos napisal zarobic czy to zle ? Bardzo dobrze znaczy ze zalezy mu na kliencie bo nie musi tego robic. Jak czytam takie posty Mirku we mnie sie gotuje a co sie dzieje u CIebie to nie wspomne. Niestety Rez dobrze napisal , ze czlowieka trafia i bluzgi same pojawiaja sie do napisania.
Od samego poczatku firma ATNEL to Mirka firma i on z tego zyje czy kiedykolwiek to ukrywal ? Ech ......
grzegorz1950 - kolejny uzytkownik ktory wpada na forum i sieje ferment . A potem cisza - cos mi to przypomina