Panowie - bo widzę, że rozgorzała dyskusja na temat czytaczy, nabijaczy i innych tam ....
Jak każdy zauważył pewnie - TO JEST INNE Forum. Fakt czasem temat się przeradza w luźną dyskusję, czasem rodzi się 10 innych rozwiązań a dyskusja zbacza na całkiem inne tory.... i co ?
na innych forach leci to do kosza. A u nas nie ....
I jeśli to się np nie będzie komuś podobało, jeśli ktoś uzna, że przez to niby na naszym forum nie można znaleźć konkretnej informacji to trudno .... ale i tak będzie taki właśnie charakter tego forum i koniec. To się nie zmieni
Tu ma być przede wszystkim przyjaźnie. Zarówno ja ale też wiele innych osób woli takie podejście i takie osoby się spotykają na tym forum. Dla mnie to bomba że mogę te osoby poznać bo mamy zawsze w pewnym zakresie podobne poglądy, choć w wielu innych kwestiach możemy się różnić.
Absolutnie zawsze będziemy przestrzegali tego żeby każdy się kulturalnie odnosił do innych - i TO JEST PODSTAWOWA zasada tego forum a nie "polityczna poprawność w sensie że ma być merytorycznie i na temat"
proszę więc nie narzekać że tu jakaś niesprawiedliwość że ktoś ma mało postów.
Ja nie widziałem jeszcze forum, gdzie użytkownicy SAMI nie tylko organizują konkursy - ale JESZCZE SAMI FUNDUJĄ nagrody !!!!
gdzie ludzie sobie pomagają bezinteresownie - nie widziałem jeszcze takiego forum.
I nie chodzi wcale o jakieś sztuczne promowanie tego forum ..... bo forum to ludzie, którzy je tworzą a że tu akurat ja mam zaszczyt spotkać aż TAK DUŻĄ ilość przewspaniałych osób ..... gdzie kiedyś nie miałem takiej okazji - to kim ja tu jestem ??? pikusiem małym i gdyby to towarzystwo przeniosło się nawet na inne forum, to ja też pójdę za takimi ludźmi jak w dym. A tu zostanie najwyżej nadal forum mojej pomocy technicznej na potrzeby mojej działalności.
No i proszę - znowu sam zmieniłem nieco temat - pewnie moderator by mnie za chwilę usunął czy kogoś innego za jakiś tam koci OFFTOP.
a ja tam nie rozumiem co to jest OFFTOM i powiem więcej - czochra mnie offtop
www.youtube.com/mirekk36 ]