Hej, Mam problem z podglądem pcb (gerberviewer) w jlcpcb. Wcześniej wszystko było dobrze, a od wczoraj nie widzę otworów i przelotek. Sprawdzałem to tez na gerberach, które wcześniej już mi działały i też nie ma przelotek ani otworów.
Ktoś mial taki problem? Może była jakaś aktualizacja na stronie, albo są jakieś dziwne ustawienia na stronie?
Moze cos aktualizują. Oni często coś grzebią i ulepszają. A może domyślnie są wyłączone otwory? Sprobuj na innej przegladarce i sprobuj też wyczyscic wszystkie ciasteczka.
Próbowałem na innej przeglądarce i też jest tak samo. Zaznaczanie z lewej strony opcji nic nie daje.
Wcześniej zanim sie tak stało to dodalem na stronie do koszyka pcb i do teraz jest prawidłowe. Poniżej screen:
Witać że po lewej stronie jest więcej warstw - porównując ze screenem z pierwszego posta.
Generuje gerbery dokładnie tak jak wcześniej, nawet gerbery które wcześniej wyświetlały sie prawidłowo to teraz brakuje w nich połowy warstw z lewej strony.
Znalazłem coś na YT, ale nie mam pojęcia jak to naprawić w moim przypadku - używam Eagle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość