Eposas napisał(a):
Rozróżniam miedzy A bez A , więcej pinów ma przy smd
No to nie obraź się ale kompletnie nie rozróżniasz i widać że nie obejrzałeś nawet filmiku a szkoda, więc tylko w skrócie powiem ci że tiny13A nie różni się NICZYM pod względem programowania od tiny13 ,... i NICZYM się nie różni jeśli chodzi o piny, więc niestety mieszasz mocno ....
Poza tym jak widać na zdjęciu strasznie mieszasz sobie kolorki, no dla GND i VCC dałeś niebieskie przewody, to niby nic jak się uważa na to co się robi, ale ja sam osobiście ZAWSZE daję inne kolory dla VCC i GND jak tak podłączam żeby się nie pomylić, bo raz podłączysz źle i procka odsyłasz do krainy wiecznych łowów - a wtedy wiadomo, że już się nic nie odczyta.
Pamiętaj nie ważne czy masz ATtiny13 czy ATtiny13A to będą się oba zachowywały IDENTYCZNIE jeśli chodzi o odczytywanie z nich fusów i wsadów
------------------------ [ Dodano po: 2 minutach ]Poza tym te przewody (nie wspominając o stykówce) często właśnie nie mają dobrych styków a ty jeszcze sobie podłączyłeś po dwa - więc problemów może się robić co niemiara z próbą komunikacji z prockiem. A skoro działa ci z m32 to znaczy że programator masz w pełni sprawny.
www.youtube.com/mirekk36 ]