sobek napisał(a):
Jeśli czegoś nie dokupiłam, to powiedzcie.
sobek napisał(a):
Dlatego NAPISAŁEM a nie napisałam,
To proszę zdecyduj się w końcu bo ja akurat czytałem post gdzie DOKUPIŁAŚ ... a nie dokupiłeś
sobek napisał(a):
Mam jechać do Szczecina z paragonem?
Sorry ale to już przechodzi ludzkie pojęcie - więc sorry ale odpowiem w tym samym stylu - TAK masz jechać do szczecina ale na dodatek wozem drabiniastym ... inaczej nie da się załatwić
sobek napisał(a):
Moje dane są na forum,
BZDETY opowiadasz, że aż strach - na forum jest tylko twój adres e-mail jakim się logowałeś i nie ma to NIC WSPÓLNEGO z danymi osobowymi w sklepie internetowym z jakiego skorzystałeś.
sobek napisał(a):
więc mają chyba zapisane gdzie wysyłali paczki
Tak tak - bo licencje paczkami na Pocztę Polską wysyłamy - i to paczka z jedną licencją waży aż 30 kg.
A na poważnie, to nawet jak masz na myśli, że mają dane gdzie była wysyłka to do twojej przedziwnej nazwy "sobek" ma się to jak śnieg do ognia - no kuriozum jakieś ... nie wiem nawet czy nie mam do czynienia z jakimś dzieckiem, może proszę poproś rodziców, żeby to załatwili dalej ok?
sobek napisał(a):
płaciłem przelewem więc można sprawdzić w przelewach z lutego 2017.
No no ... pewnie - wystarczy poszukać przelewu od: "sobek" ... tak tak ... jednak poproszę twoich rodziców żeby pomogli tobie to załatwić ... bo mi ręce opadają
Daro69 napisał(a):
sobek napisał(a):
Teraz co mam zrobić? Jaka pani Aneta? Mam jechać do Szczecina z paragonem?
No pewnie że nie musisz jechać do Szczecina.
opisz sytuację i wyślij do Pani Anety.
aneta@atnel.plpozdrawiam
------------------------ [ Dodano po: 2 minutach ]sobek napisał(a):
że wysyłanie jako spam, jest dla mnie niezrozumiałe.
to czy dane wiadomości od jakiegoś nadawcy są spamem czy nie,
decydujesz sam w swojej przeglądarce poczty.
DZIĘKI Daro69 - może ty akurat jakoś dotrzesz do tego użytkownika - bo ja widać nie daję rady
www.youtube.com/mirekk36 ]