_/_ napisał(a):
Czy to jest błąd egzemplarza?
hmm spróbuj popytać ludzi w necie, niekoniecznie nawet na tym forum bo możesz uznać że odpowiedzi tu udzielone będą mało wiarygodne ... bo forum jakby atnelowskie
więc popytaj w necie czy warto kupić ATB? czy one się psują jak muchy ?
czy to wadliwy towar ? czy są z nimi częste problemy ?
Bo cóż po tym, że ja powiem coś pozytywnego ? Zaraz będzie, że to reklama .... na siłę ?
Kompletnie nie obawiam się tego czy ktoś zrobi rozeznanie w necie, wśród znajomych ... gdziekolwiek ... odnośnie w ogóle produktów Atnel. Tak się składa że na dzień dzisiejszy po pięciu latach istnienia na rynku - zarobiliśmy na dobrą markę ....
A że coś się może czasem uszkodzić - to hmmm chyba nie jest nic nadzwyczajnego - pokaż mi jakieś urządzenia elektroniczne które czasem nie ulegną uszkodzeniu ....
Jak ja bym miał się tu tłumaczyć z każdego pytania czy to seryjna usterka czy w egzemplarzu, czy jeszcze nie wiem co ... panie ... nie tędy droga.
Tym bardziej, że wiele takich zgłoszeń to w 90% przypadków ot po prostu jakiś błąd użytkownika się na końcu okazuje ... ale za to zawsze użytkownik ma do dyspozycji prawdziwą pomoc techniczną ... o to również popytaj w necie i co to znaczy .... Bo na tym polu również mogę się pochwalić, że jako Atnel wyznaczamy nowe trendy i konkurencja poci się żeby nas ścigać także pod tym względem.
Tyle mogę powiedzieć.
www.youtube.com/mirekk36 ]