Sorry ale święta nie pozwalają mi na szybszy czas reakcji
Jeden określony ma być pierwszy czy obojętnie który? Czy wymagany jest czas odstępu między zwolnieniem pierwszego, a wciśnięciem drugiego? Czy w ogóle musi nastąpić zwolnienie pierwszego, czy na oba razem też ma wyjść z pętli?
Zakładając że czujnik_belki ma być wciśnięty pierwszy (lub oba naraz), nie musi być zwolniony przed wciśnięciem drugiego (ale może) i czas pomiędzy wciśnięciem pierwszego a drugiego może być nieskończenie długi to ja widzę to tak:
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
nie wiem czy o to dokładnie ci chodziło, jeśli dalej nie spełniłem twoich oczekiwań to doprecyzuj pytanie
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
w tej linijce jeśli już to powinien być podwójny && bo nie wiem co by miał pojedynczy robić, to tak na przyszłość bo warunek i tak ci zmieniłem. Tak teraz patrzę, że wszędzie tak piszesz czy na pewno ci to wszystko działa poprawnie? Pojedynczy AND jest od pobierania adresu, a podwójny od działania logicznego.