Robson napisał(a):
Dzięki szymonciow.
Jak najprościej odinstalować stary i zainstalować nowy bez niespodzianek ?. Wiem. Wszystko jest w necie, tylko trzeba poszukać, ale tyle czasu spędziłem zawracając głowę Tobie i innym, że nie chcę ciągnąć tematu w nieskończoność.
Co do projektu, to jest to synteza sterowana i przestrajana po usb. Nie ma żadnego kwarcu. Pliki hex i eep zawarte w projekcie wgrywają się do procka bez
problemu i wszystko działa, jak należy. Fusebity itp. ok. Problem polega na tym, że chciałem mieć możliwość przekompilowania wsadu celem nauki i
eksperymentów, zmian, które by mi bardziej pasowały do mojej zabawy. Dla tego chcę uruchomić ten projekt w moim Eclipse. Oczywiście jeżeli moja bardzo
skromna wiedza mi na to pozwoli
.
------------------------ [ Dodano po: kilkunastu sekundach ]Deinstalacja poprzez Help->Instalation Detail, znajdujesz plugin i "uninstall"
Instalacja poprzez Help->Install new software..."
Jeżeli cały program, ten importowany z AS, Ci się kompiluje, a masz stary usbconfig.h to powinno działać.
Częstotliwość procka powinna być ustawiona na 16500000, bo ta jest właściwa jeśli w Vusb stosujesz autokalibrację.
No chyba, że ten projekt ma jakieś inne wymagania, ale to już sam sobie powinieneś odpowiedzieć jaka to ma być częstotliwość.
Zajrzyj koniecznie tutaj:
http://vusb.wikidot.com/examplesJest sekcja dotycząca autokalibracji