Niestety książka wyszła nieco droższa niż kwota zapowiadana w PP z uwagi na to, że po składzie - a ten przecież mógł się odbyć dopiero gdy otrzymaliśmy pieniądze i ruszyć z produkcją, że wyszło więcej stron fizycznie w książce więc i koszty były wyższe - a do tego ambarasu jeszcze się okazało, że same Pendrajwy też podrożały i tylko przez przypadek udało się, że są 4 GB bo miały być 2 GB ... ale firma się pomyliła i dała 4 GB ... i później już nas nie skasowała za większe bo ich pomyłka była
... nie mniej nawet te 2 GB musieliśmy zakupić drożej niż w zeszłym roku 4 GB do Bluebooka bo przecież dolar ostro podskoczył co chyba każdy widzi ...
ale żeby być uczciwym to WSZYSCY którzy np wybrali nagrody gdzie był rabat na zakup książki typu 15%, 20% i 25% dostają po zgłoszeniu się do mnie kody rabatowe które biorą pod uwagę nie obecną cenę 138,5zł lecz obiecaną niższą tą z PP 126 zł więc rabaty te są nawet sporo większe w stosunku do obecnej ceny ... jak uczciwość to uczciwość ... Jedyne ograniczenie jakie musieliśmy wprowadzić to możliwość skorzystania z tych rabatów do końca tego roku .... i tu było moje zdziwienie że kilka osób się na to strasznie oburzyło ... eeeeh
------------------------------------
załapaliśmy też spore opóźnienie w wysyłkach np książek z programatorami albo książek z polutowanymi modułami GSM albo z zestawami ATB - ale na szczęście już wczoraj przyszły te wszystkie moduły i Pani Aneta nadała wczoraj chyba ze 120 przesyłek
... reszta wyjdzie po świętach ale jeszcze przed nowym rokiem i powinniśmy się już wyrobić w 100% z nagrodami z PP
no tylko że jeszcze wciąż troszkę osób nie wpłaciło Pani Anecie tych 10zł na przesyłkę i się nie odzywa wciąż, nie reaguje na maile - więc pewnie tu też jeszcze będziemy mieli problemy - za to później gdy się "obudzą" te osoby to pewnie niektóre z nich będą miały pretensje, że "co tak późno" ? .... no ale takie życie
www.youtube.com/mirekk36 ]