Poczytałem, przyjąłem do wiadomości i przyszedł czas na wtracenie swoich pięciu (trzech? trzynastu?) groszy, a może i parę centów tez dorzuce (np 50cents)
Palce rozprostowane, zaczynam pisać. Wszyscy wiem, że czekacie z zapartym st...lcem na kolejny wpis o tym jak Mirek (tym razem z szacunkiem bo nie zamierzam owijać w bawełnę) zmienił moje życie na lepsze bo jest, bo tworzy, bo cośtam. Otóż nie. Tym razem to ja bedę ten zły. Zmieszam tego wróżbite z błotem, nastepnie wytarzam w w trawie, po której wcześniej chadzały i pasły się krowy, a nastepnie podpalę.
Mirku, wszyscy wiedza jaki z Ciebie gaduła i jak wiele ponoć dobrego stworzyłeś organizując swoja firme od zera oraz zajmując się tworzeniem filmików. Zatem od poczatku.
FilmikiNie oglądałem. Nie da sie tego oglądać. Przynudzasz jak Orzeszkowa w "Nad Niemnem". Odcinki są za długie, a wiedza przekazana nieadekwatna do długości. Przyznaje sie bez bicia, że przez "Nad Niemnem" nie przebrnąłem tak samo w przypadku "Wyznania Młodego Kardasia" wymiękłem na samym poczatku.
ForumSekta ludzi zajmujących sie procesorami 8bitowymi, których czas już dawno przeminął. każdy wie przecież, że nawet posiadanie 32bit procesora w komputerze to obciach, a co dopiero 8 bit. W dodatku żaden z opisywanych układów ani troche nie przypomina nadgryzionego jabłka. Więc nie rozumiem czym tu sie podniecać.
aa i zapomniałbym. Sekta, sektą ale najgorsi zaraz po Kardasiu są Ci kolorowi. tak, wiem. Zaraz zostane nazwany rasista bo czepiam się kolorowych. Ale nie ma nic gorszego jak banda pseudopolicjantów. "Grumpy Cat", który co 10 minut zmienia swoje oblicze. Kermit, co leje caly czas wodę aż się rzeka robi. Niesymetryzny z tendencja do siedzenia po nocach i zadawania pytań typu "GPIOx=GPIOx<<1 czy nie?". No i jeszcze ten Barbi-Prosiak - tylko "topicxxx albo topicyyy" jakby nie umieł nic od siebie napisać. Dodatkowo pojawiąją sie jescze rózni wazeliniarze jak Agent z zachodu czy Bagienny. A na samym szczycie Mirek, który zarządza tym całym B...ałaganem. Zagląda tu codziennie ale z plebsem nie pogada choć nadzoruje. Tak... Na czacie go nie uświadczysz choć czyta
sklepPodobno dobrej jakości. Pierwsaz klasa produkty za cene lotów na księżyc. Do tego Niebieska książka, Zielona, Sinokoperkowa. Zawartośc nie do zrozumienia dla laika, a jeszcze na forum (o którym mowa wyżej) unika odpowiedzi, a miało być wsparcie dla korzystających z książki. Jak ktoś czegos nie rozumie to zaraz dostaje odnośnik do "Kardasiowy Pamietnik" na YT i radz sobie człowieku sam.
Ale to nie jest najgorsze... najgorsze w tym wszystkim jest to, że ta cała społeczność - Mirek i jego bestie pilnujące porządku robią zwykłe pranie mózgu. Człowiek wpada jak w bagno i powoli się zatapia w tym wszystkim. Wydaje pieniądze na lewo i prawo...
Ale ja sie obudziłem dlatego teraz to wszystko pisze... Mirku przez Ciebie przepuściłem dużą część kilku(nastu) wypłat. Nie wiem czy to Ci kiedyś wybacze
A tak na serio to jest mi dobrze, że wpadłem w to bagno, że sie zatopiłem i że jest ktoś taki jak Mirek, Antystatyczny, SunRiver, Rezasumar, Jaglarz czy NCIS albo mokrowski. Każdy na tym forum ma swoja pasje i to bardzo dobrze. Ale niestety jak to w bagnach bywa pojawiają sie błędne ogniki powstające w wyniku samozapłonu metanu powstającego w procesach gnilnych. Ale pamietajmy, że tak działa każdy ekosystem. Z jednej strony mamy zielone drzewa, różowe prosiaki czy czarną ziemie, na której to wszystko rośnie. Ale nie rosłoby tak pięknie gdyby przyroda nie zmajstrowała tych procesów gnilnych. Także nie przejmujcie się tym i pamietajcie. To wszystko to po prostu Koło życia (Circle of life)