rohan napisał(a):
=> konwerter napięcia=>
powiedz mi czy oglądałeś poradniki ? Na prawdę ciężko mi to powtarzać w nieskończoność
KOMENDY AT - PODAJEMY OD STRONY RS232 MODUŁU!a ty z tego co piszesz piny RS232 modułu masz podpięte do procka. IDENTYCZNIE jest w przypadku modułów BTM.
więc jeszcze raz podkreślam - jeśli ktoś chce posługiwać się z poziomu komputera oczywiście komendami AT do modułu to musi go podłączyć do RS232 komputera bezpośrednio ... inaczej mówiąc
KOMENDY AT - PODAJEMY OD STRONY RS232 MODUŁU!(żebym nie został źle zrozumiany - nie piszę tego dużymi literami żeby pokazać że się denerwuję teraz , że krzyczę ... nie ... po prostu żeby to w końcu dotarło także do tych osób które nie oglądają poradników albo nie chce im się oglądać poradników wideo albo oglądają je wyrywkowo a później wymyślają własne konfiguracje i dziwią się że coś nie działa)
dlatego reasumując - podłącz panie kochany moduł ATNEL-WIFI232-T do komputera do jego portu COM albo do przejściówki USB/RS232 i wtedy wysyłaj do niego polecenia AT albo wtedy przełączaj go w tryb komend AT za pomocą +++ i zapewniam cię że NIGDY w życiu tak jak i ja nie spotkasz się z problemami, które tu opisujesz ok ? A jak się spotkasz - to oczywiście pisz śmiało
www.youtube.com/mirekk36 ]