mirekk36 napisał(a):
pokazałeś jakieś dwie funkcje data_dir_out() ale różnie napisane ? o co tu chodzi ?
Co nagle to po diable... ehh, druga funkcja to data_dir_in().
Czy one są zawarte w bibliotekach, które dołączane są do pliku *.c? Jeżeli tak, to rzeczywiście bez sensu tworzenie własnych, ale nie wiedziałem o tym, po prostu w książce pisze tak, jakby funkcja data_dir_out() była napisana, a data_dir_in() jest bardzo podobna, tyle że ja tej funkcji data_dir_out() nie mogę znaleźć...
Oto funkcje:
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
Jeżeli te funkcje są gdzieś zawarte, to dokładnie w jakiej bibliotece, panie Mirku?

Cytuj:
No chyba że ty w ogóle nie korzystasz z DVD i kodów na niej zawartych - no to już hmmm nie wiem ... a masz tam wszystko jak trzeba - oczywiście po uwzględnieniu aktualizacji do LCD ze strony atnel bo też akurat do LCD jest
Staram się pisać kody samemu, a nie brać gotowe z płyty - owszem można w ramach porównania sprawdzić, ale już taki jestem, jak mówił Konfucjusz: "... daj mi zrobić, a zrozumiem."
Zwracam honor, panie Mirosławie - rzeczywiście na płycie w pliku nagłówkowym wszystko jest i to jest opisane - miodzio.