Adix162 ---> popełniasz DOKŁADNIE ten sam błąd co niektórzy czytelnicy, którzy próbują czytać tę książkę od samego początku na wyrywki .... Tzn ty akurat doczytałeś do któregoś tam rozdziału ... i STOP ....
Nie nie, jeśli chcesz zrozumieć na czym polega Bluebook to zrób dokładnie to co pisze wyżej kolega:
Arek1111111111 napisał(a):
Najlepiej moim zdaniem przeczytać całą książkę od dechy do dechy
Tylko proszę nie pisz zaraz - że przecież wszystkiego naraz nie zapamiętasz i tak bo NIKT by nie zapamiętał ale nie o to chodzi. Ta książka jest tak napisana - że warto poświęcić ten czas i RAZ JEDEN przeczytać ją od deski do deski - jeśli dasz się na ten eksperyment namówić to dość szybko sam zrozumiesz o co tu chodzi
Później zaś możesz już wracać do wybranych rozdziałów na wyrywki .,... to JEDNO pełne pierwsze przeczytanie ma na celu to abyś zrozumiał jak ta książka jest napisana - a uwierz mi jest napisana w sposób bardzo specyficzny
....
Mnóstwo czytelników, którzy dali się porwać tej metodzie - nie żałuje tego kroku i jak widzisz sami o tym piszą
------------------------ [ Dodano po: kilkunastu sekundach ]Adix162 napisał(a):
Mógłbym tą sytuację porównać z tym że np: Chciałbym dostać jakąś fajną książkę i dostałem ją. Kruczek tkwi w fakcie że jest po chińsku,a ja chińskiego nie rozumiem.
No można iść w zaparte i tak twierdzić - zawsze możesz ją odsprzedać - zobaczysz, że nie będzie z tym problemu na rynku wtórnym
www.youtube.com/mirekk36 ]