Dobra Panowie , panie i kumotrowie szyszkownicy .....
Na mocy danego mi prawa przez Zarząd Koła Gospodyń Wiejskich , z którego ramienia
zostałem wysunięty na czoło przy poparciu Kółka Różańcowego. Obwieszczam co następuje:
pkt 1. Nagrody
Nagrody zostały podzielone ze względu na ilość świetnych projektów i niemożliwość
jednoznacznego wybrania 1 projektu. Dlatego też układ jest następujący:
1 Miejsce
--- AVR ButterFly
--- i do wyboru książka nr 2 "Język C Pasja programowania mikrokontrolerów 8-bitowych" lub Konwerter ATB-GLCD-TFT
2 Miejsce
--- pakiet rezystorów SMD + Niespodziewajka, która się z Nienacka pojawiła w moich rękach
3 i dalsze miejsca
--- Niespodziewajki
O niespodziewajkach dowiecie się w swoim czasie --- nie wypytywać bo będę milczał jak grób ...
----------------------------------------------
Zatem już czas na to na co wszyscy czekacie , ale jeszcze trochę po przynudzam hehehe
Jak już pisałem wszyscy zaprezentowaliście wysoki poziom przez co mieliśmy sporo problemów
z wyborem właściwego i zasądzono ostatecznie jak widać wyżej. Zaszczyt to zaiste mieć na
naszym forum tak wspaniałych konstruktorów zwłaszcza widząc rozwój tych początkujących.
Dzięki nim serce rośnie i chce się tworzyć kolejne ciekawe konkursy oraz Poradniki.
To dzięki wam Panowie widać sens pracy jaką włożył Mirek w napisane książki .
Nie przedłużając zatem .....
1. Miejsce -- kolega Niebiański
mam słabość do zegarów binarnych ...
-- czekam na wersję nixie
2. Miejsce -- kolega MaciejKs
ciekawe podejście do problemu i koncepcja godna uwagi.
3. Miejsce -- kolega Fourier
projekt doskonały , ale za dużo THT i projekt nie przygotowywany na nasz konkurs
4. Miejsce -- kolega Xamrex
ciekawa matryca zasadniczo .. ale projekt tez nie robiony na potrzeby naszego konkursu
Mam nadzieje że się zgadzacie z subiektywną ocena prac komisji. i z wyrokiem jaki zapadł w tej sprawie
P.S ..... kolego Worner dalej nie wiemy co z kolega zrobić i niejako program kolegi traktujemy jako przerywnik
w stylu wiewiórki z epoki lodowcowej , ale dziękujemy za zainteresowanie
Prosimy o kontakt na PW.
Spory i inne wynikające z podziału nagród .... rozwiązuje koleżeńskie kolegium w środy i czwartki.
Wszystkim Zwycięzcom GRATULUJEMY
P.S. 2 .... można linczować IRYTATORA