wireless napisał(a):
... ale z drugiej strony musisz być na to przygotowany, bo takiego buraka spotkasz jeszcze wiele razy
Po pierwsze nigdy nie traktuję nikogo jak buraka - poważnie
Po drugie cieszę się, że wszystko się udało
Po trzecie ... jedyne o co mi chodzi to po prostu zdziwienie, gdy ktoś pyta na forum czy komuś innemu poza mirkiem udało się jeśli chodzi o to co on pokazuje czy opisuje np w książkach - bo sam czujesz pewnie, że miałbyś dyskomfort .... Czuję się wtedy głupio - jakbym nie wiem kłamał w książkach albo w poradnikach ... A wiesz - takie forum ma jednak pewną siłę - bo raz coś wypowiedziane niesie się później w świat i na innych forach później można spotkać teksty typu:
Cytuj:
"no właśnie nie działa mi projekt X kardasia - a nawet na jego forum czytałem, że innym też w ogóle nie działa .... "
Jak się domyślasz - ciężko później nawet walczyć z takimi krążącymi opiniami .... dlatego tylko zareagowałem ale jednocześnie proponując pomoc ... i jasno opisując, że nie tylko już ja ale setki innych ludzi korzystają z tego rozwiązania
Po czwarte w końcu - jeśli masz nasz starszy programator jeszcze z czasów gdy nie było tej obsługi ATtiny10 ... to przecież nadal są dwie fajne drogi żeby to rozwiązać:
1. od dawna wysyłam każdemu kto do mnie napisze WSAD do programatora z tą obsługą i można sobie samemu go wgrać
2. jeśli problemem jest pkt.1 to ZAWSZE można podesłać ów starszy programator do nas i ja z miłą chęcią wgram do niego ten nowszy wsad
obydwa sposoby spowodują - że nie będziesz musiał zaznaczać flamasterm

www.youtube.com/mirekk36 ]