Harry napisał(a):
Dziesiątka u wielu osób sprawia problemy :/
Posłuchaj - ja nie mówię tego tylko z punktu widzenia tego co u mnie czyli przez czubek własnego nosa
... chociażby Warsztaty z Yellowbook które odbyły się w 4 miastach Polski, inne kursy które prowadziłem - gdzie ludzie przyjeżdżali z lapkiem i niektórzy tak jak napisałeś w cytacie - mówili że mają problemy z win10 i Eclipse - to jakoś zawsze udało mi się bez problemu im pomóc i ku wielkiemu zdziwieniu - ZAWSZE okazało się, że jednak działa, więc wiem co mówię
Oczywiście jeśli dysk usypia przy otwartym Eclipsie to zdarza się b. często że Eclips się wykłada bo to tak jakby mu ktoś dywanik spod nóg wyciągnął i co z tego ? co to za problem. Rozwiązania są tak proste że aż strach - ja tzw drut:
1. już wyżej ktoś pisał - wyłączyć usypianie dysku - no ale to mało komfortowe w lapkach więc rozumiem, że tego nie każdy chce robić
2. NO PROŚCIEJ SIĘ NIE DA - wyłączaj Eclipsa przed zamknięciem lapka, zwiększ nieco czas usypiania dysku i to wszystko
Kompletnie ale to kompletnie nie przyjmuję tłumaczenia - że rzekomo Windows10 ma jakieś problemy - to jest bodajże najlepsza i najbardziej stabilna wersja Windowsa i ja np nie rozumiem tych, którzy jeszcze dwa lata temu mieli możliwość za FREE migrować windowsów 7, 8 i 8.1 do Win10 to tego nie zrobili.
------------------------ [ Dodano po: 1 minucie ]Harry napisał(a):
Dziesiątka u wielu osób sprawia problemy :/
Niestety najczęściej te osoby mają problem z zapoznaniem się z tym windowsem i tylko tu leży problem. Wystarczy po prostu poświęcić nieco więcej czasu na rozwiązanie problemu - bo Eclips śmiga jak burza na każdym Win10.
www.youtube.com/mirekk36 ]