widzisz zawsze zadaję to pytanie bo zwykle ktoś kto je zadaje niestety kompletnie nie wie w co się pakuje z taką zmianą tej nazwy i dlaczego to jest kompletnie bez sensu żeby z procka to zmieniać.
Pomyśl chwilę - zmienisz nazwę to za chwilę będziesz musiał od drugiej strony CAŁKIEM OD NOWA urządzenie parować - więc gdzie tu sens ? Owszem można wyliczyć kilka przypadków gdzie miałoby to sens ... ale na pewno nie do takich celów

Nazwę to zdecydowanie i najlepiej modułowi nadać raz dla np jakiegoś sterownika z którym będzie związany, albo po prostu jakąś serwisową jeśli się go używa do różnych celów. Bo tak to się kilka razy pobawisz z parowaniem wszystkiego od nowa, osiwiejesz i i tak zrozumiesz że to był pomysł bez sensu.
W ogóle z poziomu procka modułu BTM który jest wykorzystywany jako SLAVE nie ma sensu programować za pomocą komend AT
Ja bym zrozumiał gdybyś chciał go przełączyć w tryb Master - wtedy owszem są normalne i logiczne sytuacje gdy warto a wręcz w pewnych konfiguracjach wręcz trzeba. Przy takiej okazji byś się czegoś nauczył (np wyszukiwania urządzeń w otoczeniu BT, podłączania się do nich takim modułem Master itp) - zamiast tracić ew czas na pomysły zmiany nazwy

www.youtube.com/mirekk36 ]