DominikN napisał(a):
wiem ze tu nikt nie opisze obsługi przerwań zenetrznych
bo nie mam bb no szkoda .
Ja powiem tak następny raz za takie teksty to będzie albo warn albo ostrzeżenie. Bo nie dość, że i ja staram się pomóc i koledzy - to ty piszesz takie (za przeproszeniem bzdety) przez co później przeciwnicy naszego forum potrajają to i pierniczą że na tym forum jak ktoś nie ma Bluebooka - którego ja WCISKAM na siłę każdemu - to się nic nikt nie dowie.
Kurczę koniec z tym ....
bo po ilości podpowiedzi w tym wątku to mi na twoim miejscu po prostu wstyd byłoby pisać takie bzdury!
A druga sprawa nic ci nie poradzę na to - że w twoim wyobrażeniu - "opisanie przerwań" - to pewnie 2-3 zdania w bluebooku, których każdy strzeże i nie chce ci przekazać. To już jest szaleństwo takie podejście.
Ja nawet do książki będę jeszcze robił poradnik o przerwaniach ale powiem tak - gdybym mógł kierować go do konkretnych osób to na pewno nie do malkontentów do których powoli kolega zaczyna się sam zapisywać.
------------------------
pomijam już to co piszą i to SŁUSZNIE koledzy wyżej np:
rezasurmar napisał(a):
Mnie chodziło o kontekst, kolega nie ma BB, no co za problem pogrzebać po Internetach nawet na blogu Mirka jest sporo, na forum jest jak na 1000 sposobów migać diodą (temat kolegi Antystatyczny). No ale to trzeba poświęcić chwilę, ruszyć 4litery, a nie zwalać na brak BB
albo na to że jak się nie ma BB to nikt tu nie pomoże!. Uznaję to (delikatnie mówiąc) za mało grzeczne zachowanie na tym forum .... A że nie umiem wystawiać WARNÓW tak jak moderatorzy to niech to co napisałem będzie dla ciebie WARNEM na forum, czy jak tam się to zwie
www.youtube.com/mirekk36 ]