Witam
Mam problem z zapisem i odczytem ustawień fabrycznych w swoim sterowniku
mam zrobione ustawienia fabryczne w ten sposób
Plik ster_wy.c
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
Następnie definicje ustawień fabrycznych
Plik ster_wy.h
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
Następnie plik menu w którym są zapisywane ustawienia sterujące wyjściami sterownika
język c
Plik ster_wy.c
część sterująca portami
język c
Funkcje zapisujące do pamięci ( CZY DOBRZE SĄ WPISANE TABLICE ? )
język c
Plik main.c
język c
Co robię żle że nie mogę uzyskać ustawień fabrycznych
a i bieżące ustawienia nie mogę zapisać tak aby były ustawione nawet po ponownym włączeniu
sterownika
Chciałbym aktualizować ustawienia tak aby nie były gubione po wyłączeniu , ale nie wiem jak to zrobić
przeglądałem poradniki Mirka i próbowałem zaadoptować jakieś rozwiązania ale nic z tego mi nie wychodzi
i potrzebowałbym pomocy
sterownik fajnie działa ale tylko z pamięciom RAM po wyłączeniu wszystkie ustawienia znikają ( to jasne jeśli chodzi o RAM )