Witam wszystkich

Mam dosyć wydaje się trywialny problem, ale prosiłbym o podpowiedź bo nie wiem jak rozwiązać problem. Mianowicie Moduł Atnel Wifi232 pracuje jako client www, funkcja parsująca zaczerpnięta z poradnika Mirka.
Ze swojej stronki chcę wyłuskać 2 pierwsze znaki (34) jako wartość zadanej temperatury
język html4strict
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
,
"napełniam" sobie strukturę TPSTR przyciskiem, no i w pętli głównej warunek
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
no i mam problem, ponieważ w każdym innym miejscu programu wyświetlam sobie zmienną "temperatura" (mimo że w while widzę że dane elegancko nadlatują - wyświetlam zmienną "cn") i równa jest ona 0
a w momencie kiedy wyświetlę zmienną "temperatura" w warunku if (str_parse (cn, &tpstr)) to działa OK.
język c
Siedzę już nad tym trochę, dlatego prosiłbym o wskazówkę jak mam poprawnie zapisać do zmiennej "wyłuskaną" wartość. Z góry dziękuję!