rskup napisał(a):
a chyba to można na forum wyrażać?
Można ale nie obrażając innych, nawet przez myśl ci nie przeszło, że np ktoś mógł czegoś nie wiedzieć po prostu!
Zasada forum jest taka, że jeśli ktoś zadaje pytanie, to zawsze namawiam aby każdy próbował podpowiadać, to ludzka rzecz się mylić, a za to na naszym forum nikt nie będzie słyszał jakichś nagan - tylko po prostu inna osoba, która akurat ma większą wiedzę, chętnie podpowie, wtedy skorzysta na tym i pytający i podpowiadający ....
Więc panie kolego swoje dezaprobaty schowaj proszę sobie do kieszeni i nie wylewaj ich na forum. Jak chcesz pomagać - to zapraszam. Jak chcesz sobie wyrażać dezaprobaty bo tobie się to podoba to powiem krótko - zmień forum i na innym wyrażaj co tylko chcesz i jak chcesz ....
Na tym forum jest jedna zasada - POMAGAMY SOBIE - a nie pomiatamy sobą ....
------------------------ [ Dodano po: 1 minucie ]rskup napisał(a):
to chodziło o sytuację problemu. Bo pytanie było o interpretację odpowiedzi ACK/NACK w atmedze. I czy NACK jest z powodu że pomylił funkcje, adresy, porty czy dał nie taki rezystor jak trzeba lub ma uszkodzone kabelki, to jest już głębsza kwestia do późniejszej analizy.
Widzisz - każdy może mieć inne zdanie co do obecnej a co do późniejszej analizy. Ty masz swoje i ja nie wyrażam dezaprobaty wyrażając się tak jak ty. Gdybym ja albo kto inny to zrobił to pewnie zaraz poziom twojej dezaprobaty by się zaognił .... chwila i kłótnia !
www.youtube.com/mirekk36 ]