Dzięki, sorki, że tak późno odpowiadam, ale poszedłem dalej z tematami i jakoś nie miałem weny nad tym przysiąść.
Sama zmiana zmiennych tutaj nie pomogła, konieczne była zmiana nazwy projektu, nie dość, że miałem spację do tego w nazwie miałem jeszcze znak "+", dopiero jak to zmieniłem wszystko zaczęło śmigać jak należy.
Aż głupio się przyznawać, ale po prostu zignorowałem warningi i w ogóle nie wiem dlaczego ich na forum nie wstawiłem? (sam siebie w tym momencie nie rozumiem o czym ja wtedy myślałem, nie wiem dlaczego tak postąpiłem, tym bardziej, że wyszedłem z tym pytaniem na forum, powinienem sam co najmniej raz uważnie nad tym przysiedzieć, zanim prosić kogokolwiek innego, żeby poświęcał nad tym swój czas ...). Podejrzewam, że może to przez to, że od tego czasu troszkę poradników obejrzałem, z materiałem też troszkę dalej zaszedłem troszkę bardziej świadomie na to teraz patrzę
Wielkie dzięki Mirek i wielki szacunek, za to co robisz
Przepraszam i obiecuję, że następnym razem takie karygodne, lekkomyślne podejście z mojej strony się nie powtórzy