MICHALUS napisał(a):
Wrażliwi użytkownicy forum nikogo nie obrażałem i nie miałem takiego zamiaru.
to moje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie na forum za taki mało wrażliwy wybryk:
MICHALUS napisał(a):
Jak kogoś irytuje ten temat to oczywiście nie
musi się tu udzielać na siłę z dobrymi radami, o które mi nie chodzi typu kup książkę, poszukaj w google lub kub zestaw za milion pięćset sto dziewięćset.
Widzę większość forów ma ludzików którzy mają manierę "nie wiem ale się wypowiem" nie czytając uważnie o co ktoś pyta.
NAJPIERW to trzeba umieć ZADAĆ prawidłowo pytanie.
Jak ja obserwowałem wątek to KAŻDY starał się podpowiadać jak mógł .... a co to za grzech polecić komuś książkę, albo jakieś rozwiązanie gotowe z XXX złotych ..... ??? skoro w pierwszym poście WIDAĆ jak BYK:
MICHALUS napisał(a):
Pytanie mam jedno jak przygotować soft by dołączony mikrokontroler wysłał dane?
albo:
MICHALUS napisał(a):
A może macie ciekawsze moduły do polecenia?
no to polecają ludzie różne rozwiązania bo nikt nie ma pojęcia że szanownemu "wrażliwemu inaczej" autorowi chodzi o wszystko za 30zł, gotowe, skompletowane i zaprogramowane pod niego, że szanowny "wrażliwy inaczej" autor nie ma czasu się uczyć programować - chociaż powyższe wypowiedzi w pierwszym poście mogłyby wskazywać, że jednak może i o to chodzić ....
Nie opowiadaj więc BZDUR o tym że jakieś fora i jakieś ludziki mają dziwną manierę - bo sam ją posiadasz i to mega dziwną ....
Nie odpowiada ci przyjazna atmosfera jaka tu panuje ? .... zapraszam na 1000 różnych innych forów i blogów jakie są w internecie ....
my nawet regulaminów forum nie potrzebujemy żeby się zrozumieć. A jeśli tobie potrzebny bat nad głową żeby umieć się dostosować do forum to proszę bardzo - pierwsze lepsze: elektroda.pl
chyba że zrozumiesz zasady jakie tu panują .... wtedy zapraszamy .... ale kulturalnie i bez tego typu tekstów i postaw roszczeniowych proszę ....
www.youtube.com/mirekk36 ]