giciors napisał(a):
I to mnie zaskakuje.. t
a mnie nie zaskakuje ... może dlatego że nikt wróżką , ani jasnowidzem nie jest i niestety w 80% przypadków wine ponosi sam pytający
gdyż nie podaje istotnych informacji , i niewłaściwie zadaje pytania ... niestety .. nie da się każdemu tłumaczyc jak zadawać pytania czy jak się zachowywać podczas tworzenia projektu..
Wielu ma książkę ale nie rozumie jej , czy nie chce zrozumieć, wielu jest młodych i niecierpliwych, którym się wydaje że jak się naoglądało wielu projektów na YT to sami bez wiedzy elementarnej zaraz zbudują stację mir ... poco migać diodami ??? przecież on pokazał że to takie to ja buduję lepsze ... i zaczyna się niekończąca sie frustracja , 1000 pytań i rzucania winą na wszystko łącznie z kabelkami , ale nie na własną niewiedzę i po takim wylewie następuje konsternacja , ów amator programista, elektronik - po kilku poradach następuje obrażenie się na wszystkich dookoła bo przecież ... w książkach sa nudy , notę pisali głupcy , a jak tu można o błędy oskarżać ambitnego wynalazcy który ma 10000% wszystko dobrze i wie lepiej jak to zrobić ??
to jest właśnie to podejście, przez który potem sa wpisy że ten system jest do (d) ta płytka do (y) bo nic się nie da zrobić, a ten program w ogóle nie działa w piszą jaki to on świetny , a przecież jakis głupek go pisał bo nawet nie działa na moim wypasionym kompie i sterowniki nie dają się wgrać ....
i powiedz "przyjacielu" (chyba mogę cię kolego tak nazwać) co zrobić ?? znasz jakiś sposób opisz może, to pomoże i wszystkim użytkownikom i nam moderatorom , bowiem na nas potem lęcą gromy - taka niewdzięczna funkcja
(ps. to że jestem zielony , nie znaczy że nie mam uczuć i nie jestem człowiekiem) -- a często tak nas się traktuje

oczywiście nie odbierz tego postu jako jakiejś uszczypliwości do ciebie , nie nie nie ... nic z tych rzeczy
to tylko a może aż prośba o pomoc / zrozumienie ...