Kanał - ATNEL tech-forum
Wszystkie działy
Najnowsze wątki

Teraz jest 24 lut 2025, o 17:56

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 paź 2014, o 21:42 
Użytkownik

Mam do sprzedania telefon Samsung Wave S8500. Jestem jego pierwszym użytkownikiem. Telefon wizualnie w stanie bardzo dobrym. Nie jest poniszczony ani porysowany. Od nowości noszony w futerale (znoszone etui nie sprzedaję z uwagi na stan). Posiada założoną folię poliwęglanową chroniącą ekran. Telefon ma wgraną najnowszą wersję oprogramowania Bada 2.0 w wersji zoptymalizowanej. Bateria oryginalna wytrzymuje od 2 do 4 dni w zależności od użytkowania. Sprzedaję w komplecie z: - oryginalną ładowarką
- oryginalnymi słuchawkami dokanałowymi (używane zaledwie kilka razy)
- pudełko z instrukcjami i dowodem zakupu
- oryginalną baterią
- nową baterią (zamiennik)
- mało używaną kaburą
Stan techniczny: 100% sprawny. Specyfikację tego modelu można znaleźć w internecie, np. http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gts8500wave/.
Cena 210 zł do drobnej negocjacji. Zdjęcia mogę przesłać na życzenie.

cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 25 paź 2014, o 02:27 
Nowy

Niska ta cena, można by było spokojniej sprzedać za wyższą jeśli rzeczywiście stan 'bdb' - ale spoko, nie wnikam w powody czemu tak nisko ocenia :-)

Ale drobna uwaga - sam również mam ten model i uważam [zdecydowanie] że Bada 2.0 dla tego modelu to porażka.
Zdecydowanie lepsze działanie tego smartphone'a można uzyskać posiadając wgrany firmware z Bada v1.2 niż 2.0 [nie będę pisał: Dlaczego v2.0 dla tego Samsunga to zUo oraz Dlaczego w takim razie Samsung wypuścił].

PostNapisane: 25 paź 2014, o 09:29 
Użytkownik

Ja tam mam Badę 2.0 modyfikowaną przez Turka z forum bady i śmiga jak szalona. Dużo więcej możliwości niż na 1.2. Można np. dodawać ikony na pulpitach co jest super wygodne. Co do ceny to te modele nie są już tak drogie teraz i 210 zł jest raczej tą wyższą ceną niż przeciętnie. Jednak jest to zadbany okaz dlatego za mniej jak 200 nie oddam.

Strefa czasowa: UTC + 1