Zenon napisał(a):
Po drugie chce sie uczyć na własnych blędach, jak coś spale/zepsuje to sie więcej nauczę.
Panie Zenon - no to ucz się pan na własnych błędach i pal ... to też dobry pomysł
Przepraszam ale pytanie w pierwszym poście jest ZUPEŁNIE pozbawione sensu:
Zenon napisał(a):
Nie chodzi mi jednak o wypisanie części które są mi potrzebne(osoby majace zamiar odsyłać nie do filmików pana Mirka niech sobie darują), ale o konkretne oferty ze sklepów by było jak najtaniej. Chce mieć czarno na białym ile zapłacę. Jeśli ktoś w tym siedzi nie powinien mieć problemu, a kasa mu się pewnie przyda.
chce kolega tutaj aby powstała jakaś lista wszystkich zestawów uruchomieniowych jakie są dostępne na rynku ? linki do nich, rklamy, opinie i co jeszcze ?
bo sam kolega nie potrafi wyszukać ? sprawdzić cen ? .... a co to nie ma serwisu alledrogo? ebay? google i innych żeby wpisać hasło "zestaw uruchomieniowy" ... i sprawdzić ceny ?
ma to ktoś z tego forum zrobić ?
to chyba żart
dlatego zamykam ten wątek ... i na drugi raz proszę przemyśleć swoje pytanie .... tym bardziej że kolega osa1313 wyżej słusznie napisał:
osa1313 napisał(a):
Dla jednych 200zł to jest mało a dla drugich dużo więc może podaj jakieś granice
kończymy więc ten dziwny temat
www.youtube.com/mirekk36 ]